Zwembad de Brake Nunspeet week gesloten vanwege werkzaamheden

Vanwege noodzakelijke werkzaamheden zal zwembad De Brake (wedstrijd-, recreatie- en instructiebaden) in de eerste week van januari 2017 gesloten zijn. In de tweede en derde week van januari 2017 zal het wedstrijd- en instructiebad weer geopend zijn. Vanaf 23 januari is het gehele zwembad weer in gebruik.

Per 1 januari 2017 gelden er landelijk nieuwe wettelijke regels voor de plafondophangsystemen. In verband hiermee moet ook in de Brake de plafondophanging worden aangepast. Daarom is het gehele zwembad van 2 tot en met 8 januari 2017 gesloten.

Van 9 tot en met 22 januari 2017 is het wedstrijd- en instructiebad weer te gebruiken, en per 23 januari 2017 ook weer het recreatieve bad. Voor bepaalde doelgroepen zal naar een passende oplossing worden gezocht voor gebruik van het wedstrijd- en instructiebad in de tweede en derde week van januari. De (gedeeltelijke) sluiting heeft alleen betrekking op de zwembaden; de sporthallen van zowel De Brake als de Feithenhof, de bowling en de feestzaal aan de Oosteinderweg 19 blijven gewoon open en zullen geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Nieuw sportbedrijf
Per 1 januari 2017 verzorgt het Sportbedrijf Nunspeet B.V. op verzoek van het gemeentebestuur tijdelijk de exploitatie van Sport- en recreatiecentrum De Brake en sporthal Feithenhof. Deze tijdelijke situatie duurt totdat het nieuwe zwembad en de nieuwe sporthal gereed zijn (medio 2019). Als enige aandeelhouder blijft de gemeente betrokken bij beide locaties.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u (tijdens kantooruren) contact opnemen met de receptie van Sport- en recreatiecentrum De Brake via het telefoonnummer (0341) 25 69 54.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-